Απολύτως εφικτός είναι για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο στόχος της νίκης του Παναθηναϊκού τουλάχιστον μία φορά στην έδρα της Μακάμπι στα δύο προσεχή ματς των ομάδων στο Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε κατά την άφιξη της αποστολής των «πράσινων» στο Ισραήλ. Ο Λιθουανός γκαρντ περικυκλώθηκε από εκπροσώπους των ΜΜΕ και παρότι δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την παλιά του ομάδα, ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αλώσει τη «Nokia Arena».

«Η Μακάμπι έδειξε τις ικανότητές της στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά κι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Μπλου πέτυχε μεγάλα καλάθια, εμείς στο τέλος είχαμε κάποιες κακές επιλογές και το ματς θα μπορούσε να καταλήξει υπέρ οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες στην παράταση», τόνισε ο 36χρονος άσος, ενώ για τα δύο προσεχή ματς ανέφερε: «Γιατί να μην κερδίσουμε; Μας κέρδισαν μία φορά στην έδρα μας, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε κι εμείς στη δική τους. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο ματς κι ελπίζω να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί από το πρώτο λεπτό».

Τέλος, για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο γήπεδο που δοξάστηκε, είπε: «Σίγουρα οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αλλά είναι εντάξει. Η σχέση μου με τον κόσμο της Μακάμπι ήταν ανέκαθεν πολύ καλή, αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουόκαπ: «Παίξαμε κακή άμυνα στην τέταρτη περίοδο, να μάθουμε από τα λάθη μας»

Μπαρτζώκας για Λαρεντζάκη: «Πάντα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει - Θέλω παίκτες που να ακολουθούν το πλάνο»

Μιλουτίνοφ: «Παίξαμε άθλια στην τέταρτη περίοδο»

Μπαρτζώκας: «Στο παρελθόν κατηγορήθηκα ότι παίζω με το ρολόι, τώρα πρέπει να κατηγορηθώ για το αντίθετο»

Μοντέρο: «Σουτάραμε πολλά τρίποντα και το γυρίσαμε»

Ολυμπιακός: Χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα από τις 21/11 - Έχει να νικήσει τη Βαλένθια στο ΣΕΦ από το 2019!

Ρόιβερς: «Βγάλαμε τις άμυνες που έπρεπε, διασκεδαστικό να παίζεις με αυτούς τους συμπαίκτες»

«Ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα ακόμη και για τη 10άδα αν δεν αλλάξει πρόσωπο και φιλοσοφία»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Επίδειξη δύναμης στο Παρίσι από τη «σεληνιασμένη» Μπαρτσελόνα!

Σάρας για τη διαιτησία: «Δεν πρόκειται να μιλήσω, προτιμώ να ξοδέψω τα χρήματα σε δώρα για τα παιδιά μου»