Την αφαίρεση βαθμών από την ΕΑ Πατρών εισηγήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λόγω της οφειλής στον Χοσέ Ριβέρα. Ο πρώην παίκτης των Αχαιών με επιστολή του διεμήνυσε πως δεν επιθυμεί νέο διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων και η ΕΕΑ εισηγήθηκε να αφαιρεθούν βαθμοί από την ΕΑ Πατρών εφόσον δεν πληρώσει το χρέος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από τον αθλητικό δικαστή.

Σε αυτή την περίπτωση, η ΕΑ Πατρών θα οδηγηθεί στην Α2 και κινδυνεύει να μην αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι άουτ.

Η διοίκηση της ΕΑ Πατρών ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση με εκείνη του Ηρακλή, μετά τη χθεσινή καταγγελία που έκανε μαζί με τον Ολυμπιακό πως ο «Γηραιός» δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα. Το αίτημα, ωστόσο, απορρίφθηκε.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:


«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, συζήτησε αίτηση του αθλητή Jose Rivera για αφαίρεση βαθμών από το τμήμα αμειβομένων πετοσφαιριστών της ΕΑ Πατρών.

Η ΕΕΑ αποφάσισε τη σύνταξη σχετικής έκθεσης και την αποστολή της στο δικαιοδοτικό όργανο για τις δικές του ενέργειες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube