Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Το συμβόλαιο του διεθνούς φορ λήγει το καλοκαίρι του 2014, όμως το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μιραλάς ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες ανησυχούν μήπως φτάσει κάποια πρόταση με το παραπάνω ποσό και φύγει με αυτό τον τρόπο ο ποδοσφαιριστής.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι κατηγορηματικοί ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε όμως και καμία συζήτηση με τον Βέλγο. Ωστόσο, το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερο ποσό στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, Αλεχάντρο Καμάνιο, και στη διοίκηση τονίζουν ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση μαζί του.

Οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι όλες οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων, όπως εκείνη του Αργεντινού χαφ, θα έρθουν στο προσκήνιο μετά το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Φρανσουά Μοντέστο, ώστε να διαπιστώσει αν μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων

«Κοντά στην επιστροφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γέντβαϊ»

Ρίγη συγκίνησης: Το Κύπελλο του ΟΦΗ στον τάφο του Γκέραρντ!

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά… - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»