Την πεποίθησή του πως η Μπαρτσελόνα έπρεπε να φύγει με τη νίκη από το «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της προημιτελικής φάσης του Champions League, κόντρα στη Μίλαν (0-0), εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός χαρακτήρισε επικίνδυνη την κατάσταση, ενώ τόνισε πως ελπίζει στην επαναληπτική αναμέτρηση οι «μπλαουγκράνα» να καταφέρουν να σκοράρουν και να πάρουν την πρόκριση.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, τον οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε, αλλά ήταν δύσκολο, εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, αλλά και επειδή η Μίλαν είναι πολύ δυνατή», ήταν τα λόγια του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Είναι επικίνδυνη η κατάσταση. Και οι δύο ομάδες μπορούν να περάσουν, ελπίζουμε να σκοράρουμε στον επαναληπτικό για να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Marca για Βινίσιους: «Δεν ντριμπλάρει και δεν χαμογελάει - Θα φανεί με την ΑΕΚ αν είναι προσωρινό πισωγύρισμα»

Κόλαση η Φιλαδέλφεια με τη Ρεάλ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out!

Ο Φόντεν αναδείχθηκε «Player of the Week» του Champions League με το χατ-τρικ κόντρα στην ΑΕΚ

Μουρίνιο ενόψει ΑΕΚ: «Εξαιρετικά δύσκολο το επόμενο παιχνίδι στην Αθήνα»

Ο Φάμπρεγας αποφάσισε να σεβαστεί τη Γιουνάιτεντ στο 4-0: «Είπα να ρίξουμε ταχύτητα…»!

Αμφισβήτησε την τακτική του Κάρικ ο Μπρούνο Φερνάντες: «Ρωτήστε αυτόν και τους βοηθούς του...»!

Αρτέτα για τον τραυματισμό του Σάκα: «Δεν φαίνεται καθόλου καλός, θα πρέπει να περιμένουμε»

Ποδοσφαιρική πανδαισία στα αστέρια: Και τα 34 γκολ της βραδιάς του Champions League σε ένα βίντεο

Βαθμολογία Champions League: Άστον Βίλα, Ρεάλ και Μπέτις έπιασαν κορυφή - Η θέση της ΑΕΚ

Η Ίντερ λύγισε τη Σαχτάρ με παίκτη λιγότερο, η Λίντσερ σόκαρε τη Λισαβόνα!