«Φρένο» στα σενάρια περί ισχυρών επιχειρηματιών και το κλίμα υπεραισιοδοξίας που δημιουργούν στις τάξεις των αγωνιούντων φίλων της ΑΕΚ έσπευσε να βάλει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Απαράδεκτο να δημιουργούνται ψεύτικα όνειρα στον κόσμο. Προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από εμένα», δήλωσε στο aek365.gr και τον συνεργάτη του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 Κώστα Κετσετζόγλου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τους επιχειρηματίες Ρέστη, Μπεθάνη ή ακόμη και Ρώσους υποψήφιους επενδυτές. «Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πώς έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Όσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ. Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από μένα».

Όσο για το θέμα του δανείου και της αδειοδότησης, ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέπεμψε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλο, που χειρίζεται το θέμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς κόσμο οι κερκίδες των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τη Λαμία

Με αλλαγές η 11άδα του Ολυμπιακού: Βασικοί Πασχαλάκης, Βέζο, Μασούρας και Ναβάρο

Τσακίρης: «Άλλο ένα… match ball για την ΑΕΚ, με νίκη τελειώνει την υπόθεση τίτλος»

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.