Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για να ενημερώσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μετά από την πρωτοβουλία που έχουν λάβει οι παλαίμαχοι.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων, δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά είχε συνάντηση με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τον επιμελητή της ομάδας. Του μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες μετά από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων με τον νομικό σύμβουλο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Επίσης, τον ενημέρωσε για τις συναντήσεις που θα έχουν οι παλαίμαχοι τις επόμενες ημέρες με τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ, αρχής γενομένης την Δευτέρα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Η κίνηση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από κάποιους σαν μια πρόθεση των παλαιμάχων να σταθούν στο πλάι των παικτών της ομάδας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν ακόμη μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι παίκτες δεν υπέγραψαν τους διακανονισμούς για τα χρήματα που τους οφείλονται θέλοντας να πιέσουν τους μετόχους να δώσουν το «παρών» σε μια προπόνηση και να τους μιλήσει.

Η σημερινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη. Εκτός έμειναν οι: Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σαριέγκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»

Ανατριχιαστικός Μιχαηλίδης: «Eίναι τα 40 του μπαμπά μου, του υποσχέθηκα να του πάω το πρωτάθλημα»

Eπικός Τζίμας: «Aύριο δίνω πληροφορική στο σχολείο, έχω διαβάσει, αλλά πρώτα γιορτάζουμε»!

Χορτάσαμε γκολ, αλλά...: Μια ανάσα από την κατάρριψη ιστορικού ρεκόρ οι ομάδες της Stoiximan Super League!

ΑΕΚ… η επόμενη μέρα: Οι «φευγάτοι», τα ερωτηματικά και η πρόκληση του Conference

Ολυμπιακός: Και τώρα… τελικός με διπλό κίνητρο

Σπουδαίος Βιεϊρίνια: Πρώτος μετά τον Κώστα Ιωσηφίδη που πανηγυρίζει δυο πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ

Αραούχο: «Μένει πικρή γεύση-Ο Αλμέιδα τα έχει αλλάξει όλα και θα πάμε για το πρωτάθλημα ξανά»