Εμφανώς χαρούμενος με το γκολ που πέτυχε, με το οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε (1-0) τον Άρη, ήταν ο Ρούντολφ Γκέργκελι.

Ο Ούγγρος επιθετικός τόνισε πως ο τελευταίος χρόνος ήταν από τους πιο δύσκολους στην καριέρα του, λόγω των τραυματισμών, ωστόσο είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι μπορεί στους εννιά εναπομείναντες αγώνες των «πρασίνων».

«Αυτό το γκολ ήρθε μετά από ένα χρόνο που είχα τραυματισμούς, γεγονός που δεν ήταν σύνηθες για μένα. Βεβαίως ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω το καλύτερο που μπορώ, ειδικά όταν μείναμε με 10 παίκτες», είπε αρχικά ο Ρούντολφ Γκέργκελι και πρόσθεσε: «Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα. Εδικά πνευματικά, καθώς ήμουν συνέχεια τραυματίας και δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν παίκτη. Έχουμε εννιά ματς να παίξουμε ακόμα και εγώ θα κοιτάξω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου».

Τέλος, για το που κρίθηκε το ματς μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σπυρόπουλος: «Ήταν μία συλλογική προσπάθεια. Κάναμε το παν για να βγει νικήτρια η ομάδα μας, να σημειώσουμε τέρμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οπωσδήποτε συγχαίρω όλους στην ομάδα, καθώς πήραμε τη νίκη σε ένα αγώνα, όπου παίζαμε με 10 παίκτες και χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!