«Επιτέλους νίκη» λένε οι άνθρωποι της ΑΕΛ που είδαν την ομάδα τους μετά από πολύ καιρό να παίρνει «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Football League.
Η Λάρισα επικράτησε 2-0 του Εθνικού Αστέρα, ενώ με νίκες προχώρησαν Βέροια (3-0 τα Γιαννιτσά) και Πανθρακικός (1-0 τον Φωκικό) που οδηγούν την κούρσα μετά από 24 αγωνιστικές. Συνέχεια στην ανοδική πορεία της έδωσε η Παναχαϊκή με το 3-1 επί του Θρασύβουλου στη Φυλή.
Αντίστοιχα και η πολύ ανεβασμένη Καλλιθέα σημείωσε το σκορ της ημέρας με το 4-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Πιερικός υπέστη ήττα-σοκ (1-2) από την Αναγέννηση Επανομής.
Νωρίτερα ο Πλατανιάς παραχώρησε ακόμη μία ισοπαλία (0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών) και η Καλλονή πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με σκορ 1-0.
Η αγωνιστική (24η)
Τετάρτη, 4/4 (17:00)
Καλλονή-Πανσερραϊκός 1-0
(43’ Λεοζίνιο)
Πλατανιάς-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Θρασύβουλος-Παναχαϊκή 1-3
(55’ Μπεγκόνια – 38’ Ουρτάδο, 58’ Ντίνας, 84’ Φουρτάδο)
Λάρισα-Εθνικός Αστέρας 2-0
(1’ πεν. Ζεκίνια, 62’ Μπλεντι)
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας 4-0
(51’ πεν. Κατσίκης, 57’, 63’, 81’ Φαρινόλα)
Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής 1-2
(8’ Πουλόπουλος – 3’ Τράκις, 44’ Γκέσιος)
Πανθρακικός-Φωκικός 1-0
(65' Κοντογουλίδης)
Βέροια-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0
(19' Ολαϊτάν, 40' πεν. Κάντι, 69' Μπαργκάν)
Η επόμενη αγωνιστική (25η):
Παναχαϊκή – Εθνικός Αστέρας
Αγροτικός Αστέρας – Θρασύβουλος
Αναγέννηση Επανομής – Λάρισα
Φωκικός – Καλλιθέα
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πιερικός
Ηρακλής Ψαχνών – Πανθρακικός
Διαγόρας – Βέροια
Πανσερραϊκός – Πλατανιάς
Καλλονή – Βύζας Μεγάρων