Η αμυντική λειτουργία της ομάδας έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τον Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας τόνισε πως η άμυνα ήταν εκείνη που δεν άφησε τον ΟΦΗ να πετύχει κάποιο γκολ ενώ δήλωσε ευχαριστημένος που συνάντησε τους καλούς του φίλους στην Κρήτη, τους οποίους δεν πρόλαβε να χαιρετήσει όταν μεταγράφηκε στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόι Κάρολ:

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό είναι το στοιχείο που μας έδωσε την πρόκριση.

Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα που επέστρεψα στο «Γεντί Κουλέ» και είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τους φίλους μου και τον κόσμο του ΟΦΗ που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ματς. Έγιναν πολύ γρήγορα όλα στην μεταγραφική περίοδο όταν και ήρθα στον Ολυμπιακό και δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω και θέλω να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όσο καιρό ήμουν στον ΟΦΗ.

Είναι πολύ καλό πράγμα να διατηρείς την εστία σου ανέπαφη. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα και σε όσους παίζουν και σε όσους βρίσκονται στον πάγκο. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και τα αποτελέσματα της ομαδικής εργασίας φάνηκαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!