Δεν δείχνει να επιθυμεί εμπλοκή στο… σίριαλ σχετικά με τη συμμετοχή Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου στον τελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», το αν οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνιστούν ή όχι, είναι καθαρά θέμα του Ατρομήτου και όχι των Πειραιωτών. .

Χαρακτηριστικά από την πλατεία Αλεξάνδρας έλεγαν πως για τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτός που αποφασίζει το αν θα αγωνιστούν ή όχι είναι ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Στη δική μας ομάδα αποφασίζει ο προπονητής μας. Ο κύριος Βαλβέρδε ορίζει ποιοι παίζουν και ποιοι όχι. Το ίδιο, το ότι δηλαδή αποφασίζει ο προπονητής, φανταζόμαστε συμβαίνει και στον Ατρόμητο. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το αν θα παίξουν οι δυο παίκτες δεν είναι δικό μας θέμα», τόνιζαν.

Επομένως από τους «ερυθρόλευκους» ανάβει ουσιαστικά «πράσινο φως» και πλέον είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Δώνη το αν τελικά οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στους Περιστεριώτες ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό, λάβουν μέρος στο μεγάλο τελικό κόντρα στο σύλλογο στον οποίο ανήκουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς τέσσερις τιμωρημένους η αποστολή του Ατρόμητου για ΑΕΚ

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ελ Κααμπί γύρισε κουρασμένος, αλλά ανανέωση και γκολ τον ανέβασαν - Έδειξε τι άνθρωπος είναι ο Ταρέμι»

Μπενίτεθ: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό των τελευταίων μηνών - Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί»

Ελ Κααμπί: «Πάντα η καρδιά μου είναι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»

Μουζακίτης: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση - Ζήτησα το πέναλτι από τον Ταρέμι, το ήθελα πολύ αυτό το γκολ»

Η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Βόλο

Αντύπας: «Βελτιωμένος Ολυμπιακός - Ο Νασιμέντο έχει κερδίσει τον Μεντιλίμπαρ»

Χριστόγλου: «Ήταν λίγο διαφορετικός απόψε ο Ολυμπιακός - Έδωσε πράγματα αλλά δεν είναι έτοιμος ο Ποντένσε»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του ΟΦΗ

Νικολακόπουλος: «Κανονικός Ολυμπιακός και κανονικός Ελ Κααμπί σημαίνει νίκη, ντροπή το πέναλτι Ματσούκα»