Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους τους ΠΑΣ Γιάννινα να δώσουν δυναμικό «παρών» στους «Ζωσιμάδες» στις κρίσιμες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, την προσεχή Κυριακή (8/4) και Τετάρτη (11/4), αντίστοιχα εξέδωσε η ΠΑΕ.

«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε. Σας θέλουμε κοντά μας στην τελική στροφή. Να κρατήσουμε τον Άγιαξ της Ηπείρου εκεί ψηλά στην Super League. Όλοι μαζί για τον ΠΑΣ. Όλοι μαζί για τα Γιάννινα», το σύνθημα από τη διοίκηση, που ενημερώνει ότι μέχρι αύριο (Σάββατο 7/4) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και για τους δύο αγώνες στην ειδική τιμή των 30 ευρώ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων συγκατοικεί στην ένατη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανιώνιο και την Skoda Ξάνθη και βρίσκεται επτά βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: ΠΑΣ