Την περίπτωση του Λεωνίδα Κυβελίδη εξετάζει και ο Λεβαδειακός. Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal News», μετά τον Άρη και οι Βοιωτοί «ψάχνονται» για τον 26χρονο επιθετικό της Δόξας Δράμας.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση με καλές οικονομικές απολαβές για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ προτεραιότητα για τον ίδιο είναι οι Δραμινοί.

Άλλωστε, ο Θανάσης Σάμιος του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Λεβαδειακού, έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας στον Γιώργο Παράσχο και αναμένεται να απαντήσει μετά το τέλος της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube