Στα τραγικά αμυντικά λάθη της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα -και κυρίως σε αυτό της φάσης του δεύτερου γκολ- στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Στις σύντομες δηλώσεις του, δε, μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της «Ένωσης» τα απέδωσε κυρίως στην απειρία και την ανομοιογένεια της ομάδας του.

«Νομίζω ότι με τις αλλαγές καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ωστόσο δεχτήκαμε ένα απίστευτο γκολ. Αυτό είναι αποτέλεσμα της απειρίας και του να παίζουν συνεχώς διαφορετικοί παίκτες. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως», είπε αρχικά ο Κωστένογλου στην κάμερα της NOVA.

Κι αφού τόνισε έπειτα στη συνέντευξη Τύπου ότι «στο ξεκίνημα και στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε καλή παρουσία» και ότι «στη συνέχεια ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι», κατέληξε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο θαρρώ ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και προηγήθηκε. Κάναμε αλλαγές, ρισκάραμε, αλλά ένα ολέθριο λάθος έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΣ να πάρει την τύχη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καστορίνα: «Είμαστε δίπλα στον Λουτσέσκου και τον πατέρα του - Ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Μπενίτεθ: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία - Εύχομαι τα καλύτερα στον Λουτσέσκου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Αθανασίου: «Μπορούσε να ''κλέψει'' το ματς ο Παναθηναϊκός - Η καλύτερη ανασταλτική του λειτουργία φέτος στην Τούμπα»

Έφυγε τρέχοντας από το γήπεδο ο Λουτσέσκου - Αναχωρεί εσπευσμένα για Βουκουρέστι λόγω του πατέρα του

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός έγινε… ρυθμιστής του τίτλου και φρέναρε τον ΠΑΟΚ!

Παπαδόπουλος: «Και σε εμάς αν γινόταν ό,τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ του Άρη, σίγουρα θα διαμαρτυρόμασταν»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας για Καραϊσκάκη με μηχανοκίνητη πορεία

ΠΑΕ Άρης: «Οι λέξεις ''ντροπή'' και ''ξεφτίλα'' έχουν χάσει πια τη σημασία τους - Κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Έκπληξη από τον Νίκολιτς στην ενδεκάδα της ΑΕΚ!

Με Ταρέμι και Ελ Κααμπί κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Εκτός αποστολής Ορτέγκα και Λουίς!

TAGS: A.E.K.