Να σπάσουν την κακή παράδοση θέλουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία στην 32η αγωνιστική φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (11/4). Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν να νικήσουν τους Μαδριλένους εντός έδρας από το 1999, έχοντας οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο ο Ντιέγκο τόνισε πως στόχος τους είναι να πάρουν το… τρίποντο.

«Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη και θα δούμε τι θα συμβεί. Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη, αλλά είναι οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουμε τον κατάλληλο σεβασμό.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως θα παίζουμε εντός έδρας και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πολύ καιρό να τους κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν μας απογοητεύει
», ήταν τα λόγια του 27χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Θέλω να μείνω στην Ατλέτικο και η ομάδα με θέλει. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα είμαι εδώ μέχρι εκείνη την ημέρα, ότι και να συμβεί. Μετά από εκείνη την ημερομηνία εξαρτάται από τη διοίκηση της Ατλέτικο και της Βόλφσμπουργκ τι θα κάνουν», συμπλήρωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!