Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα ολοκληρώσει πιθανότατα τη φετινή περίοδο ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο πολύπειρος γκαρντ όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον ΚΑΟΔ και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ενέλ Μπρίντιζι.

Ο 36χρονος άσος είχε φέτος 16,1 πόντους, 4,4 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 21 εμφανίσεις στην Α1. Η Μπρίντιζι είναι τρίτη στη Legadue και διεκδικεί την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!