Την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ακολούθως πήραν άδεια για να επιστρέψουν ξανά την Δευτέρα.

Τότε, που θα αρχίσει το πρόγραμμα για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Για ακόμη μια φορά, στην προπόνηση συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω των 20, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος.

Ο οποίος, μαζί με τους Χουχούμη και Ρισβάνη περνάνε από… μικροσκόπιο, αφού τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού» ενδεχομένως να αναγκάσουν το ρόστερ να έχει λύσεις εκ των έσω.

Στην τελευταία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ, δίτερμα και ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Φερέιρα όλη την χρονιά με τις άδειες και τις προπονήσεις, είναι ο πιο ελαστικός προπονητής από όσους έχουν περάσει την πόρτα της Παιανίας. Πρώτη φορά που δεν δίνει μεγάλη άδεια, κι αυτό γιατί θέλει να είναι σε εγρήγορση οι παίκτες του και να καταφέρουν τον στόχο τους. Διότι μια μεγαλύτερη άδεια, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο, ενδεχομένως να αποπροσανατόλιζε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα

Football Meets Data: Κατά 75% πρωταθλήτρια η ΑΕΚ-Τι ποσοστά δίνει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός- Άρης: Συνεχίστηκε η «παράδοση» του 1-1