Αποφασισμένοι να μην χάσουν την ευκαιρία για κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας μετά από 21 χρόνια, ενόψει του ημιτελικού με την Τσέλσι, είναι στην Τότεναμ, σύμφωνα με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο Τογκολέζος επιθετικός δεν ξεχνά την στήριξη των οπαδών στη διάρκεια της σεζόν και δίνει σύνθημα νίκης για να τους δώσουν χαρά.

«Μέσα στη σεζόν είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να νικήσουμε την Τσέλσι και να βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου. Οφείλουμε να βελτιωνόμαστε και να λέμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», τόνισε ο 28χρονος διεθνής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Είναι σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου και πρέπει να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας. Στο γήπεδο οι φίλαθλοι μας ακόμα και στις ήττες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και είναι χρέος μας να τους κάνουμε χαρούμενους. Θα παλέψουμε για να βρισκόμαστε στο «Γουέμπλεϊ», καθώς είναι μεγάλη ευκαιρία μας», κατέληξε ο Αντεμπαγιόρ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σουτάρα του Έζε στους «8» η Άρσεναλ πριν τη Λεβερκούζεν

Υποστολή σημαίας στη Μάντσεστερ Σίτι: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μπερνάρντο Σίλβα!

«Στο στόχαστρο της Παρί ο Μουζακίτης – Τον θέλει ο Κάμπος, εντυπωσιασμένος ο Λουίς Ενρίκε»

Η Τότεναμ εξετάζει τον Κούλη Δουρέκα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή!

Η Λίβερπουλ πήρε εκδίκηση και… πρόκριση στο «Μολινό»!

Κάνουν ήδη σκέψεις απόλυσης του Τούντορ στην Τότεναμ: Ψηλά στη λίστα ο Ντε Τζέρμπι

Σολάνκε: «Να βρεθεί τρόπος να βγει από την κατάσταση που βρίσκεται η Τότεναμ»

Τούντορ: «Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά πιστεύω περισσότερο στην ομάδα μου μετά από την ήττα αυτή»

Σε ελεύθερη πτώση η Τότεναμ: Ήττα και από την Πάλας και μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Τρώει 3 γκολ στο ημίχρονο από την Πάλας η Τότεναμ - Δεν άντεξαν οι οπαδοί της και φεύγουν πρόωρα από το γήπεδο!