Την κατάκτηση της κορυφής σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ έθεσε ως στόχο της ΑΕΚ ο Θοδωρής Μοσχονάς.

Σε συνέντευξή του ο νεαρός τερματοφύλακας της «Ένωσης» ανέλυσε τους λόγους της μέτριας πορείας της ομάδας στο δεύτερο γύρο, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνά ο σύλλογος σε επίπεδο οικονομικό και διοικητικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου» στην τηλεόραση της Nova:

«Η βαθμολογική μας συγκομιδή ήταν πολύ κακή στο δεύτερο γύρο κι αυτό οφείλεται σε συνδυασμό από λόγους. Είχαμε καλή εικόνα σε κάποια παιχνίδια που άξιζε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Οι απουσίες ήταν ένας επιπλέον λόγος, η τύχη επίσης παίζει το ρόλο της και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά βέβαια σε ορισμένα ματς. Γι' αυτό είχαμε αυτή τη συγκομιδή. Τώρα όμως θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βλέπουμε τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε κι αν με την καλή μας αγωνιστική συμπεριφορά είναι να φτάσουμε στην πρώτη θέση των πλέϊ οφ, ας φτάσουμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, δήλωσε:

«Από την αρχή της χρονιάς λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εμείς οφείλουμε να έχουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως λέμε ότι όταν μπαίνει ένας παίκτης στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάει τα πάντα, αλλά ίσως κάποιες φορές και να μη συνέβη. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Είναι παιχνίδι. Μπαίνεις για να το χαρείς. Γι' αυτό ξεχνάς τα πάντα. Γιατί θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο. Επειδή η αγάπη σου για το ποδόσφαιρο είναι αυτή που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: A.E.K.