Κανονικά διεξάγονται πλέον όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Καλό θα είναι παρόλα αυτά οι επιβάτες, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

Ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να προκαλούν μικροπροβλήματα.

Τα επιβατηγά- οχηματαγωγά πλοία για Πάρο και Νάξο αναχώρησαν, ενώ κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια και για τον Αργοσαρωνικό.

Δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Highspeed 4 για Πάρο, Νάξο, Ιο Θήρα και του Speedrunner 4 για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμα το πλοίο Μαρμάρι για Κύθνο και το Μακεδών για Κέα.

Το πρωί, το οχηματαγωγό Αμφιτρίτη κατά την αναχώρησή του από τον δίαυλο των Μεγάρων κόλλησε σε αβαθή, αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και συνέχισε το ταξίδι του για την περιοχή της Αγ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.

Στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Σύρου ακούμπησε κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης το κρουαζιερόπλοιο Cristina- Caterina, με 326 επιβάτες. Το πλοίο, με τη βοήθεια ρυμουλκού, πρόσδεσε τελικά στο λιμάνι και του απαγορεύθηκε ο απόπλους.

Το αλιευτικό σκάφος Λουκάς με δύο επιβαίνοντες, προσάραξε το πρωί σε βραχονησίδα 6 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Ηρακλείου και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με πλωτό σκάφος στο λιμάνι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εργατικό ατύχημα με 4 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη - Εσπασε αγωγός ύδρευσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα στοιχεία για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων στην Κρήτη - Δεσμεύονται περιουσίες

Μάχη για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στο εργοστάσιο στα Τρίκαλα - Σε σοκ η τοπική κοινωνία από την τραγωδία

Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική: Λίμνη ξανά η λεωφόρος Βουλιαγμένης - Έπεσαν δέντρα, ζημιές σε οχήματα

Ιστορικός χιονιάς στις ΗΠΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 20 πολιτείες - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Μητσοτάκης για τραγωδία στα Τρίκαλα: «Η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων»

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από βίλα επιχειρηματία στη Λευκάδα

Ξεπέρασε τα 8 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα το 2025

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες σήμερα στα ανατολικά

ΑΑΔΕ: Πάνω από 68.000 έλεγχοι για φοροδιαφυγή το 2025 - Στο 34,2% η παραβατικότητα