Στο κυνήγι του Ντιρκ Κάουτ μπαίνει ακόμη πιο δυνατά το Αμβούργο, με τη γερμανική ομάδα να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ολλανδό επιθετικό. Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του άσου της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αρκετοί οι σύλλογοι που τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το Αμβούργο δεν είναι …φρέσκο στη διεκδίκηση του Κάουτ, αφού είχε ενδιαφερθεί για τον Ολλανδό άσο και πριν 3 χρόνια, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν είχαν θετική κατάληξη.

Ο 31χρονος άσος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, αφού ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να εξαγοράσει την υπόλοιπη διάρκειά του, έναντι 1 εκατ, λιρών, ποσό το οποίο το Αμβούργο μπορεί να δαπανήσει.

Στο γερμανικό σύλλογο, τεχνικός διευθυντής είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, με θητεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κάτι που του επιτρέπει να έχει ιδία άποψη για τον Ολλανδό επιθετικό. Για τον Κάουτ ενδιαφέρονται και οι Φέγενορντ, Φιορεντίνα και Γαλατασαράι, ωστόσο καμία από αυτές δεν μπορεί να του προσφέρει 80 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ποσό με το οποίο αμείβεται ο 31χρονος άσος.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»