Την πρόθεσή του να παραμείνει στον πάγκο της Καβάλας και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά τη δεύτερη ήττα-αποκλεισμό από τον Κολοσσό Ρόδου.
Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα της Μακεδονίας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, ωστόσο το να συνεχίσει στον πάγκο της δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον.
«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πρόκριση του στους "4". Σήμερα κλείνω μια παρουσία δύο χρόνων στην πόλη και την ομάδα. Χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι για το μέλλον, μιας και δεν είναι της παρούσης στιγμής, έχω να πω ότι θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Η Καβάλα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Στον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου, τον κ. Παπακωνσταντίνου, που με εμπιστεύτηκε ως πρώτο προπονητή, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ έχω να πω σε όλο το σταφ της ομάδας, που ήμασταν μαζί και μοιραζόμασταν τα πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καβάλας, για το ήθος και τον πολιτισμό που επέδειξε και μακάρι όπου πάω στο μέλλον να συναντώ ανάλογο κόσμο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:
«Αφήνω τελευταίους τους παίκτες μου, με τους οποίους κάποια στιγμή η σχέση μας είχε ξεφύγει από την τυπική σχέση προπονητή και παίκτη. Ήμουν μακριά από την οικογένεια μου δύο χρόνια και αυτοί είναι η οικογένεια μου. Έζησα μαζί τους μοναδικές στιγμές και μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Ξεκαθαρίζω πως η δική μου διάθεση είναι να μείνω, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα και όπως είπα δεν είναι να το συζητήσουμε αυτή τη χρονική στιγμή. Χρόνο θα έχουμε, θα μείνω άλλο ένα μήνα στην Καβάλα».