Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν εμφανίστηκε, όπως συνηθίζει συχνά σε αγώνες πρωταθλήματος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο συνεργάτης του, Αϊτόρ Καράνκα, ανέλαβε να... μεταφέρει τις θέσεις του.

«Είναι χαρούμενος και σκέφτεται ήδη τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League. Στο ημίχρονο είπε στους παίκτες πως θα πρέπει να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ, γιατί η Μπαρτσελόνα θα αναγκαζόταν να ανοιχτεί», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο τίτλος δεν έχει ακόμη κριθεί: «Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας, όμως υπάρχουν ακόμη παιχνίδια μπροστά μας. Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει κριθεί. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αν κερδίσουμε τα ματς που απομένουν στην έδρα μας. Η νίκη αυτή πέρα από τρεις βαθμούς τονώνει την αυτοπεποίθησή μας».

Τέλος, εξήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στα κρίσιμα μας. Για μένα είναι ο κορυφαίος στον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Εσπανιόλ πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης των 10 παικτών με γκολ στο 98'

Ραφίνια όπως... Μέσι: Μόνο οι δυο τους 6 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της La Liga στον 21ο αιώνα!

Η διαμαρτυρία των οπαδών της Βαλένθια έγινε... κίνησης απόλυτης παράδοσης στις εξέδρες

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα, έκανε το 4Χ4 με πεντάρα μέσα στο «Μεστάγια»!

«Έβραζε» το Μεστάγια: Οργή για Κορμπεράν και διοίκηση στη Βαλένθια!

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ