Μέχρι τις 8 Μαΐου θα περιμένει ο Σεμπαστιάν Λέτο για να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο στη SportDay. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να διασφαλίσει 4-5 δόσεις συμβολαίου, μπόνους και μισθούς.

«Δεν υπάρχει θέμα προσφυγής. Οχι τώρα... Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο Σεμπαστιάν γνωρίζει ότι η κατάσταση στον σύλλογο είναι δύσκολη και ανησυχεί. Αλλά έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και μου είπαν ότι κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαΐου (σ.σ.: εννοεί τη Γενική Συνέλευση).

Θα περιμένει μέχρι τότε και μετά ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει τι θα πράξει. Τώρα το μυαλό του δεν είναι στο δικαστήριο, αλλά να γίνει καλά. Φυσικά ελπίζει να βρεθεί γρήγορα λύση, γιατί αγαπάει την ομάδα και στεναχωριέται
», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά στην αποθεραπεία του Λέτο στην Μπολόνια, ο Κοσεντίνο είπε: «Δεν θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να παίξει στα πλέι οφ, οπότε θα μείνει εκεί ακόμα 30-45 μέρες, για να γίνει απολύτως καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!