Ο Δημήτρης Πόποβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ωστόσο τα βλέμματα θα είναι και πάλι στραμμένα αλλού. Στον Παναγιωτούδη ο οποίος μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο κόντρα στη Δόξα Δράμας και σήμερα θα ξεκινήσει βασικός.

Ο νεαρός μέσος στην προηγούμενη του εμφάνιση συνδύασε μια καλή παρουσία με το πρώτο του γκολ στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά και ο Λάζλο Μπόλονι είναι αποφασισμένος να του εμπιστευτεί και σήμερα μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Παναγιωτούδης θα αποτελέσει και πάλι παρτενέρ του Γκαρσία στη μεσαία γραμμή βάσει των όσων έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο έτερος νεαρός της αποστολής, ο Πόποβιτς αναμένεται να μείνει εκτός 11άδας αλλά να πάρει αρκετό χρόνος συμμετοχής, πολύ περισσότερο σε σχέση με τα 13 λεπτά που έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι άλλες θέσεις της 11άδας; Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από την εστία. Οι Μαλεζάς και Τσιρίλο θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Αποστολόπουλο και Ετό στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή στον άξονα οι Παναγιωτούδης και Γκαρσία. Ο Λαζάρ θα είναι μπροστά τους, σε θέση επιτελικού χαφ. Ο Φωτάκης θα πάρει τη θέση του Σαλπιγγίδη στο άκρο της επίθεσης, ο Νιμανί θα παραμείνει στο άλλο άκρο και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.