Νέο ενδιαφέρον απέκτησε το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs των πρωταθλητών, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Γαλατάσαραϊ εκτός έδρας με 2-1. Πλέον-κι ενώ απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος-η διαφορά τους μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

Ο Τσίγκλερ στο 17’ έδωσε προβάδισμα στη «Φενέρ» με κοντινό πλασέ, ο Ινάν ισοφάρισε στο 68’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Στοχ στο 80’ βγήκε τετ-α-τετ και πέτυχε το γκολ της νίκης των φιλοξενουμένων.

Βαθμολογία

1. Γαλατάσαραϊ 42
2. Φενέρμπαχτσε 40
3. Τραμπζονσπόρ 31
4. Μπεσίκτας

* Η πρώτη θέση χαρίζει τον τίτλο και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η δεύτερη οδηγεί στα προκριματικά της διοργάνωσης, ενώ η τρίτη στο Europa League. Η τέταρτη θέση οδηγεί σε μπαράζ με τον πρώτο των play offs του Europa League για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκάφα του Λαφόν - Έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής στο ματς της Ακτής Ελεφαντοστού

Τρέλα: To τελευταίο ματς του Μέσι θα παίζει live σε κάθε σταθμό τρένου στην Αργεντινή!

«Το τελευταίο τάνγκο»: Το συγκινητικό βίντεο του TyC Sports για τον Λιονέλ Μέσι!

«Ξεχωριστές στιγμές που θα μου λείψουν»: Προπονήθηκε για τελευταία φορά με την εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Ευδιάθετος παρά τα όσα έγιναν με Πορτογαλία ο Ρονάλντο - Επέστρεψε με νέο κούρεμα στις προπονήσεις της Αλ Νασρ

«Ελληνική» υπόθεση το Golden Boy: Καρέτσας και Κωστούλας στους κορυφαίους της Ευρώπης!

«Αδερφέ, δεν χρειάζεται να τρέξω, είμαι ήδη πλούσιος»: Ο Φρεντ μίλησε για τον 22χρονο... γυρολόγο Ντουράν!

Μίλερ για Χρυσή Μπάλα: «Ολίσε και Εμπαπέ με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο» – Άφησε εκτός τον Κέιν

Στην Αλ Σαμάλ μέχρι το 2027 ο Μαχρέζ

Μέσι: Μία από τις τελευταίες προπονήσεις του με την Αργεντινή πριν από το μεγάλο «αντίο»