Διάθεση να «καλύψει» τους ποδοσφαιριστές του είχε ο Νίκος Αναστόπουλος του ΟΦΗ, ο οποίος έκανε λόγο για κούραση, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό των Κρητικών όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΟΦΗ.

«Ήταν φανερό στα δυο τελευταία παιχνίδια ότι είχαμε μείνει από δυνάμεις ψυχολογικές και αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δικαιολογούνται. Να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που συνέχεια αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τόνισε: «Τελείωσε μια αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν, παρά τα προβλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου γιατί χτίσαμε ένα τείχος προστασίας στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά».

Για τη νέα χρονιά πρόσθεσε «όταν πέρσι επανήλθαμε στην φυσική μας θέση, είχαμε πεί ότι για 1-2 χρόνια πρέπει να μπει σε μια διαδικασία να εξυγιάνει τα οικονομικά του και μετά να βάλει τις βάσεις. Ο ΟΦΗ εκ φύσεως πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πρέπει λοιπόν να βάλουμε τις βάσεις για να προχωρήσουμε και να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους».

Τέλος για το παιχνίδι με τα Γιάννενα, ανέφερε ότι «οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας. Σημασία έχει για μας ότι πετύχαμε το στόχο. Ευχαριστώ και την διοίκηση και τον Σκέντζο,Χανιωτάκη,Αδάμο γιατί γνωρίζετε ότι η χρονιά ήταν δύσκολη. Είχαμε ένα μαραθώνιο από τις 8 Αυγούστου μέχρι σήμερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»

TAGS: ΟΦΗ