Μετά τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Άλεξ Στίβεσον, ούτε ο Μάριος Μπατής θα δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ, όπου ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό της Α1 (24/4, 19:00).

Ο 32χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Οι απουσίες των Γιάνκοβιτς και Στίβεσον ήταν δεδομένες για τον Πανιώνιο.

Ο πρώτος υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση και έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αμερικανό, ο οποίος υπέστη ρήξη στον πρόσθιο και στον έσω πλάγιο χιαστό στην αναμέτρηση των play offs για τις θέσεις 1-8 κόντρα στον ΑΓΟΡ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαγική τρίτη περίοδος του ΠΑΟΚ με επιμέρους 31-12 κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Το buzzer beater τρίποντο του Μπέβερλι για την προσπέραση του ΠΑΟΚ και η αντίδραση του αγανακτισμένου Αταμάν

Απέφυγε τη παγίδα του μαχητικού Πρωτέα Βούλας ο Παναθηναϊκός πριν τη ρεβάνς με τη Ζαγκλεμπιέ Σόσνοβιτς!

Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Ζντοβτς πριν λήξει η πρώτη περίοδος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Τιμήθηκε και αποθεώθηκε στην PAOK Sports Arena ο Μπάρλοου: «Φοβερό συναίσθημα το να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο»

Στο Παλατάκι για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Τέλης Μυστακίδης

Α1 Γυναικών: Άνετη νίκη Πανσερραϊκού επί Αμύντα

Θρίαμβος του Κολοσσού στη Μύκονο

Πλούσιο θέαμα εντός και εκτός παρκέ, στην παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με το Μαρούσι

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει όπως ξέρει και μπορεί - Πρέπει από σήμερα να βγάλει αντίδραση»