Στην παρουσία των φιλάθλων της Ρεάλ που θα βρεθούν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» εστίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους επιθετικούς των Βαυαρών, ενώ εμφανίστηκε ευτυχισμένος με την παραμονή του στη Μαδρίτη.

«Το πρώτο γκολ μας θα προέλθει από τον κόσμο στο ‘Μπερναμπέου’. Οι οπαδοί μας πρέπει να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια μας, γιατί πάντα τους νιώθουμε δίπλα μας. Όταν ο κόσμος συμμετέχει με τη φωνή του, μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», είπε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας».

«Μας απασχολεί αρκετά πως θα αντιμετωπίσουμε τους αντίπαλους επιθετικούς. Ο Γκόμεζ είναι από τους τοπ σκόρερ της διοργάνωσης και, φυσικά, Ριμπερί και Ρόμπεν είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Και αμυντικά είναι δυνατοί, ωστόσο χρειάζεται συγκέντρωση στους επιθετικούς τους, καθώς κάποιος από αυτούς θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά», συνέχισε ο «CR7» για τα ατού των Γερμανών.

«Νιώθω σαν το σπίτι μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η τρίτη σεζόν που βρίσκομαι εδώ και κάθε χρόνο προσπαθώ να κάνω τo καλύτερo για την ομάδα. Περνάω καλά και θέλω τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι. Επιθυμώ όσο τίποτα να βρεθούμε στον τελικό, γιατί είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς, όσο και τον κόσμο μας», κατέληξε το αστέρι των «μερένχες».

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο