Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Skoda Ξάνθης στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (25/4). Ποια ήταν αυτή; Το 2ο Λύκειο Ξάνθης επισκέφτηκε το προπονητήριο των Ακριτών και έτσι οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα είδωλά τους και να τους κάνουν μερικές ερωτήσεις, στις οποίες οι παίκτες απάντησαν με χαρά.

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ έκαναν προθέρμανση, τρέξιμο και στην συνέχεια δίτερμα.

Παράλληλα, ο Λάζαρος Γκατσολάρι φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να ανεβάζει αργά, αλλά σταθερά ρυθμό.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Ξάνθη