Την πεποίθησή του πως η Μπαρτσελόνα την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ, εξέφρασε ο Κάρλος Αντσελότι. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως είναι ανόητο να κρίνουν τον Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, όπως τον χαρακτήρισε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Clasico, τονίζοντας πως οι Μαδριλένοι άξιζαν τη νίκη.

«Η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ. Κατηγορούν τον Μέσι, πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εξαιτίας του πέναλτι που έχασε, αλλά είναι αφελές να κρίνουν τον Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Γκουαρντίολα είναι σπουδαίος, έχει κερδίσει τα πάντα και διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ίσως όλοι να είναι λίγο κουρασμένοι. Ακόμη, πρέπει να σκεφτείτε τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο σταθερή ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα και άξιζαν τη νίκη μέσα στο Καμπ Νου
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λυτρώθηκε στα πέναλτι η Σεντ Ετιέν και… βλέπει Ligue 1!

Η κυριαρχία του Παρισιού: Καθάρισε τη Λανς η Παρί Σεν Ζερμέν και κλείδωσε το 5ο σερί πρωτάθλημα Γαλλίας

Ξανά κορυφαίος παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Ντεμπελέ

Μια ανάσα από τον τίτλο η Παρί - Λιλ για Champions League, η ήττα της Λιόν έδωσε ελπίδες για τετράδα στη Ρεν!

Απίστευτο σκηνικό στη Μαρσέιγ: Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ επειδή ψέκασε άνθρωπο της ομάδας με πυροσβεστήρα

Ένας... έφηβος κρατά ζωντανό το όνειρο του τίτλου για τη Λανς, υποβιβάζοντας τη Ναντ

«Ο Λουίς Ενρίκε υπογράφει νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λουίς Ενρίκε παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πήγε

Ligue 1-33η αγωνιστική: Προτελευταία στροφή με μάχες για Ευρώπη και παραμονή!

«Η Λιόν δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα 5 εκατ. ευρώ για τον Γιάρεμτσουκ»