Στο «Βενετόκλειο» αύριο (17:00) όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, θέλει ο Παναθηναϊκός να… τελειώσει την δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Χωρίς Μπατίστ η τελευταία προπόνηση.
Οι «πράσινοι» πάτησαν…γκάζι στα δύο πρώτα ματς με την ομάδα της Ρόδου και έκαναν με άνεση το 2-0 στην σειρά. Πλέον, αναζητούν την τρίτη και τελευταία τους νίκη στο «Βενετόκλειο» για να κάνουν την «σκούπα» και να πάνε για μία ακόμα χρονιά στους τελικούς.
Στην σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Μάικ Μπατίστ δεν προπονήθηκε και όπως όλα δείχνουν ο Ομπράντοβιτς δεν θα ρισκάρει να τον βάλει. Εξάλλου, ο Μάριτς ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι της Πέμπτης και το κενό του Αμερικανού δεν φάνηκε.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αργά το απόγευμα της Παρασκευής.