Ο Παναθηναϊκός δείχνει σε καλή κατάσταση εν όψει Final 4, αλλά ο Ρομέιν Σάτο κάνει λόγο για περαιτέρω αγωνιστικής αναβάθμισης. «Οφείλουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στην απόδοσή μας», τόνισε ο Αφρικανός φόργουορντ στη SportDay. «Νίκη στη Ρόδο για το 3-0», το σύνθημά του για το σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά, ο Ρομέιν Σάτο μίλησε για:

-το τρίτο ματς με τον Κολοσσό και την προετοιμασία εν όψει Final 4: «Οφείλουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Τα play offs είναι διαφορετικά παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι. Η αποστολή που έχουμε είναι να νικήσουμε στην Ρόδο και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς. Έτσι θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το Final 4, το οποίο είναι μια άλλη ιστορία».

-την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο στην απόδοσή μας. Να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε. Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας λείπουν για να αντιδράσουμε σωστά όταν έρθει η ώρα».

-την επίσκεψη στα παιδιά του στις ΗΠΑ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ηταν κάτι που είχα ανάγκη. Είναι όλοι καλά και χαίρομαι για αυτό. Τώρα έχουμε πολλή δουλειά με τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένουν δύο τίτλοι, αρκετά σημαντικοί και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τους κάνουμε δικούς μας».

-τις 100άρες στο πρωτάθλημα που έφτασαν τις έξι μετά τις δύο τελευταίες απέναντι στον Κολοσσό: «Έχουμε ποικιλία επιλογών στην επίθεση και στην άμυνα. Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ και είναι καλό να σκοράρουμε με διαφορετικούς τρόπους. Είναι καλό βήμα για εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε αρκετά και να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και αυτό κάναμε. Ωστόσο πάντα υπάρχουν τα περιθώρια της βελτίωσης, όσες ασίστ και αν χρειαστεί να δώσουμε. Ωστόσο αυτό που μετράει σε θέμα ουσίας, είναι το 2-0 που έχουμε κάνει».

-τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Πάντα οι συμβουλές που μας δίνει κάνουν καλό. Μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει το καλύτερο ρόστερ, αλλά σε αυτούς υπάρχει ο ζήλος»: Η σύγκριση που έκανε ο Γιαννακόπουλος

Η αναφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πατέρα του: «Όταν χάναμε, κανένα φως δεν άναβε στο σπίτι»!

Γιαννακόπουλος σε παίκτες: «Σεβαστείτε εμένα και τους φιλάθλους που δεν κοιμήθηκαν - Μόνο 3 ή 4 δίνουν το 100%»!

Χρειάστηκε την παράταση ο Ολυμπιακός για να κάμψει την αντίσταση του Πρωτέα Βούλας

«Το εκλαμβάνουμε ως μήνυμα»: Αιχμές του Παναθηναϊκού ΑΟ για την διαιτησία με τον Αθηναϊκό

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα στο ντέρμπι

Διπλό κορυφής για τον Αθηναϊκό που καθάρισε τον Παναθηναϊκό και χάλασε το ντεμπούτο της Σπανού

Κατέβασε όλες τις φωτογραφίες του από το instagram ο Χολμς

Stoiximan GBL: Ξεκινάει με τρία ματς η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου

Στα 16 του χρόνια ο γιος του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε τον πατέρα του σε ύψος