Έχασε τη μάχη μετά από διετή μάχη με σοβαρή ασθένεια ο Γιάννης Γραβάνης. Ο 54χρονος άνδρας, που υπήρξε επί μία δεκαετία στέλεχος του Πανιωνίου και είχε φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πενθήμερη νοσηλεία στον «Άγιος Ανδρέα» της Πάτρας.

Ο εκλιπών ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχιλλέα Δοκομού και το 1977 μεταπήδησε στον Πανιώνιο. Με τους «κυανέρυθρους» καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος. Έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική στις 10 Ιανουαρίου του 1978, ενώ το 1979 κατέκτησε το Κύπελλο μετά τη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ στον τελικό. Το 1988 μετακόμισε στην Παναχαϊκή και αποσύρθηκε στην Πάτρα, όπου μετέπειτα εργάστηκε σαν προπονητής μεταξύ άλλων σε Ωλενιακό, Αχιλλέα Καμαρών, Αστραπή Ψαροφαΐου, Φωστήρα Οβρυάς.

Συνολικά είχε 269 συμμετοχές και 14 γκολ στην Α’ Εθνική, ενώ το διάστημα 1982-83 αγωνίστηκε τρεις φορές στην εθνική ομάδα των Ανδρών έχοντας περάσει νωρίτερα και από τις Ελπίδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Έσκας σφυρίζει Ολυμπιακός-Σπάρτα Πράγας, ο Λίντουτ το Καϊράτ-Παναθηναϊκός

Μάντσεστερ Σίτι Κ19-ΑΕΚ Κ19: Δύσκολη αποστολή για τους Νέους με φόντο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Δεν αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Επιστολή και βίντεο του ΠΑΣ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τη διαιτησία Ασλανίδη!

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς