Αβάσιμα και παραπλανητικά χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τα περί κατεδάφισης του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. «Εκείνοι που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα με πράξεις και παραλείψεις τους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ή αλλιώς ας σιωπήσουν. Ο δήμος Αθηναίων καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με στόχο την οριστική λύση του ζητήματος», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Εντελώς αβάσιμα και παραπλανητικά είναι δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού και της Διπλής Ανάπλασης.

Θέλω να καταστήσω σαφές προς όλες τις πλευρές, κυρίως όμως προς τους φίλους και οπαδούς της ιστορικής ομάδας της πρωτεύουσας, ότι ο δήμος Αθηναίων όχι μόνο δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά αποτελεί, σε αυτές στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα, τον πλέον σταθερό σύμμαχό της.

Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η δημοτική αρχή ενεργεί με απόλυτο σεβασμό στο ισχύον θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο και τηρεί όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και της ιστορικής της ομάδας.

Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, εκείνοι που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα με πράξεις και παραλείψεις τους, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα, να εμφανίζονται, σήμερα, εν μέσω κορύφωσης της προεκλογικής περιόδου, ως τιμητές. Αυτού του είδους τα επικοινωνιακά και μικροπολιτικά παιχνίδια, πρέπει να σταματήσουν. Εκείνοι που ευθύνονται για τις παλινωδίες και τα σφάλματα του παρελθόντος, ας αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους ή ας σιωπήσουν.

Παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στην ομάδα και ο δήμος Αθηναίων καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με στόχο την οριστική λύση του ζητήματος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»