Την πεποίθηση πως παρά το βαθμολογικό μειονέκτημα η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ εξέφρασε ο Ρότζερ Γκερέιρο μιλώντας στη Nova.

«Σίγουρα είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Ό, τι έγινε, έγινε στην κανονική διάρκεια και δε μπορεί να αλλάξει. Στα αποδυτήρια λέμε ότι αυτές τις 20 μέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι και μετά θα σκεφτούμε τις διακοπές μας. Τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε: «Είναι μια μίνι διοργάνωση αυτή που αρχίζει κι εμείς αν και θα μπούμε από δυσμενέστερη θέση μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Όπως και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αρχίσει πρώτος, στο τέλος μπορεί να τερματίσει τελευταίος. Σίγουρα με την έναρξη των πλέι οφ έχει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις όλα μπορούν να συμβούν και ακόμα κι εμείς μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι».

Η ΑΕΚ ρίχνεται απευθείας στα… βαθιά αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να αρχίζουν δυνατά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, σε δυνατή έδρα όπως η Τούμπα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του κόσμου της αντίπαλης ομάδας, όπως στην Τούμπα. Ό, τι κι αν γίνει όμως μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια εντός Αττικής, στα οποία πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Όσο για την περίπτωση η ΑΕΚ να τεθεί πρόωρα εκτός μάχης για την πρώτη θέση, είπε: «Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα και να μειώσουμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη, γιατί αν σκεφτόμαστε αρνητικά μπορεί να μας επηρεάσει στα αποδυτήρια κι αυτό να φανεί εντός αγωνιστικού χώρου. Γι' αυτό σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα. Κάθε παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Τουλάχιστον στα χρόνια που βρίσκομαι εγώ εδώ και τα θυμάμαι. Στην περσινή σεζόν τους αποκλείσαμε στο κύπελλο, τους νικήσαμε και 4-0 στην Αθήνα. Γενικά είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο μοναδικός σκοπός μας όμως αυτή τη στιγμή είναι να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ, να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Με τέσσερις απουσίες λόγω καρτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

TAGS: A.E.K.