Πρόταση ύψους 400.000 ευρώ έχει κάνει ο Παναιτωλικός στον Σάκη Τσιώλη σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αστέρα για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προσέγγιση από την πλευρά του Παναιτωλικού.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την πλευρά της ομάδας του Αγρινίου καθώς με δήλωσή του την Δευτέρα ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας τόνισε πως θέλει να φύγει από τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα όπως είναι λογικό, μετά τον υποβιβασμό στην Football League, θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ, κάτι το οποίο σημαίνει πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι, μάλλον, απαγορευτικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα

Football Meets Data: Κατά 75% πρωταθλήτρια η ΑΕΚ-Τι ποσοστά δίνει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός- Άρης: Συνεχίστηκε η «παράδοση» του 1-1