Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του σε ανατροπή του Κουίνσι, αλλά και στις καθυστερήσεις που-όπως υποστήριξε-έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκαμε να παίξουμε. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες αναλύσεις. Σήμερα φέραμε ισοπαλία σε ένα ματς που έπρεπε να είχαμε νικήσει. Ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι που νόμιζε ότι έπρεπε», τόνισε ο Φερέιρα και πρόσθεσε: Δεν ξέρω πόση ώρα διακόπηκε ο αγώνας. Εμείς παίζαμε, ο αντίπαλος έπεφτε και επιτέλους, υπάρχουν στιγμές που οι διαιτητές πρέπει να παίζουμε υπέρ του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να είναι ένα λεπτό στο έδαφος και μετά να τρέχει σαν τον Μπολτ. Να μην πω για το πέναλτι. Όταν υπάρχει πέναλτι, πρέπει να υποδεικνύεται. Την τελευταία φορά που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ μας, αυτός τιμωρήθηκε».

Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ευθύνη για την απώλεια δύο βαθμών βαραίνει πρωτίστως τη δική του ομάδα. «Δεν κερδίσαμε τον αγώνα με δική μας ευθύνη. Ακόμα και αν υπήρχε περισσότερος καθαρός χρόνος, ακόμα και για το πέναλτι που μας δόθηκε, εμείς φταίμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν το παίξαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε ευκαιρίες. Εμείς φταίμε. Στο ματς συμβαίνουν πολλές φάσεις και καταστάσεις που ή το βοηθούν ή το κάνουν να πάει χειρότερα. Σήμερα συνέβησαν πράγματα που δεν μας ευνόησαν. Η ισοπαλία, ειδικά στην πρεμιέρα, δεν είναι καλή για εμάς. Όμως έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους μας και έχουμε άλλα πέντε ματς να παίξουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θα έλεγα όμως ότι τα πλέι οφ είναι μία σοβαρή διαδικασία που καθορίζει την ομάδα που θα παίξει Champions League», ενώ κατέληξε με νόημα αναφέροντας: Πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Όπως έλεγα, όσοι συμμετέχουν πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Διαιτητές, παρατηρητές, όλοι. Έχω ξαναπεί την άποψη μου, δεν είναι δίκαιο να παίζουμε πλέι οφ όταν έχουμε 20 βαθμούς διαφορά. Όμως αφού τα παίζουμε, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR