Συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη μέχρι την Τρίτη ζήτησε ο Φράνσις Ντίκο, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα κάνει προσφυγή ζητώντας τα χρήματα που του οφείλουν.

Ο Γκανέζος από χθες είχε αφήσει να διαρρεύσει η επιθυμία του να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ότι σκεφτόταν σοβαρά να ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής. Εντέλει, σήμερα και αφού πρώτα συναντήθηκε με τον μάνατζέρ του αποφάσισε να διαμηνύσει στην διοίκηση του Άρη ότι θα περιμένει μέχρι και την Τρίτη να τον καλέσουν και να τον ενημερώσουν τι πρόκειται να γίνει με τα χρήματά του.

Αν δεν συμβεί αυτό θα κάνει προσφυγή διεκδικώντας τις 170 χιλιάδες που του οφείλονται από την φετινή σεζόν και επιπλέον 200 χιλιάδες για την επόμενη όπως προβλέπει το συμβόλαιό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Ζέλσον: «Με τον καιρό θα γινόμαστε καλύτεροι, ήταν σημαντικό το τεστ με τη Λέουβεν»

Νικολακόπουλος: «Κρατάμε καταρχάς την καλή πρώτη εικόνα του Σμαΐλοβιτς στον Ολυμπιακό»

Τα highlights από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Λέουβεν

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και άλλες τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ για τη λίστα του Europa League»

Ζέλσον και Λουίς γλύκαναν τον Ολυμπιακό, αλλά η Λέουβεν τον… ξενέρωσε στο φινάλε

ΠΑΟΚ-Τβέντε: Ξανά βασικός ο Ελουστόντο και με Καμαρά-Ζαφείρη στα χαφ ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ είναι πλέον πιο ευέλικτη στον τρόπο παιχνιδιού της - Αρέσει πολύ στον Νίκολιτς ο Χριστακόπουλος»

Αποχώρησε με τραυματισμό στο 6’ ο Κλέιτον

Αθανασίου: «Σημαντική μέρα για Κρίστιανσεν - Δεν υπάρχει δυναμικό μπάσιμο για τον Φαν Ντρόνχελεν»

TAGS: Άρης