Σε μια χώρα που η ποδοσφαιρική κουλτούρα δεν έχει μεγάλο εύρος, υπάρχουν στιγμές που ξεχωρίζουν.

Χαρακτηριστική η κίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά την πολύμηνη αποχή του να πανηγυρίσει (φιλώντας τους το χέρι) μαζί με τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού, την (επαν)εμφάνισή του και τη νίκη επί της Ξάνθης.

Ο άσος των «πρασίνων» τους ευχαρίστησε δημοσίως μετά το τέλος του ματς για τη βοήθεια που του προσέφεραν στο διάστημα της ανάρρωσής του.

Την βράβευσή του για την καλύτερη δήλωση της χρονιάς, στην εκδήλωση της Nova, ανέλαβε ο γενικός διευθυντής του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Μου έλειπε πολύ το παιχνίδι, δεν έβλεπα τη στιγμή όχι μόνο να παίξω, αλλά και να κάνω προπόνηση. Περίμενα με ανυπομονησία και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν παίκτη να επιστρέφει από τραυματισμό και να επανέρχεται στην ομάδα με την αγάπη όλων. Για μένα αυτό ήταν σημαντικό», εξήγησε ο Χριστοδουλόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

Αθανασίου: «Ο κακός εαυτός του Παναθηναϊκού και το… τρομακτικό ποδοσφαιρικό βράδυ του Ρέτσου»

Αντύπας: «Μυθικός Ρέτσος, πήρε φωτιά το πρωτάθλημα με τη νίκη του Ολυμπιακού»

Αλγουαθίλ: «Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζεις με θέληση, αλλά και με εξυπνάδα - Εμείς δώσαμε στον κόσμο μας και τα δύο»

Νίστρουπ: «Ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Φοβερό στιγμιότυπο στο Καραϊσκάκη: Ο Ελ Κααμπί μπήκε με τις πατερίτσες στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Ρέτσο!