Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Ανζί εμφανίζεται ο Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Mundo Deportivo» υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας. Ωστόσο, δεν επιθυμεί να αφήσει τη Βαρκελώνη για το Νταγκεστάν.
Ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θα παραχωρούσαν για αθλητικούς - και όχι οικονομικούς - λόγους τον παίκτη.
Επίσης, οι Καταλανοί δεν θα έδιναν σε κάποια ομάδα από την Ισπανία ή την υπόλοιπη Ευρώπη τον Άλβες, ενώ είναι λίγες οι σύλλογοι που μπορούν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.
Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος θεωρεί ότι μπορεί να αποδειχθεί παίκτης-κλειδί στα χέρια του Τίτο Βιλανόβα την επόμενη σεζόν.
Σταύρος Καλογεράκης