Αισιόδοξος ότι η ΤΣΣΚΑ θα εμφανιστεί καλύτερη στον τελικό της Ευρωλίγκας και θα ελέγξει καλύτερα το άγχος της, εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Καλησπέρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που κερδίσαμε, την Κυριακή (13/05) θα παίξουμε στον τελικό, αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τον ημιτελικό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το άγχος μας. Δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση, εξάλλου όπως όλοι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε.

Έχουμε παίξει κι άλλους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα (11/05) στα πρώτα λεπτά χάσαμε τον έλεγχο και δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την άμυνά μας. Υπήρξε μεγάλη αγωνία στο τέλος, εάν όμως ο Τεόντοσιτς δεν είχε χάσει και τις δύο βολές η νίκη μας θα ερχόταν πιο εύκολα
», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Για τον Αντρέι Κιριλένκο: «Είναι μεγάλη ευτυχία για εμένα να τον έχω παίκτη. Όπως όλοι, στην αρχή είχε πολύ άγχος. Προσπάθησα να τον κάνω να απαλλαγεί από την πίεση, λέγοντάς του να σκεφτεί αγώνες που έχει παίξει στο παρελθόν. Είναι μεγάλο αστέρι και η ομάδα του τον έχει ανάγκη. Αυτό του είπα και νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο τον ωφέλησαν όλα αυτά».

Για το εάν μέτρηση η εμπειρία του: «Ήρθα στη σεζόν τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θέλω να υπογραμμίσω πως είμαστε ομάδα ενός έτους. Έχουμε παίκτες κλειδιά, όμως ο Κιριλένκο, ωστόσο παραμένουμε ομάδα ενός έτους».

Για τον τελικό: «Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο άνετη στον τελικό. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που ήρθαν από την Ελλάδα και από τον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν μας ασκεί πίεση».

Για το τι έλεγε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου: «Τους είπα πως είμαστε πολύ κακοί στην άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Είδα πως οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που πρέπει, για αυτό τους καλούσα κοντά μου και τους έλεγα τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν τον αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα για τα εισιτήρια του final-4: «Όσοι επηρεάστηκαν θα ενημερωθούν σύντομα»

Τα... έσταξαν από το κέντρο του γηπέδου Χουάντσο και Βεζένκοφ

«Bouncing for Good» στην Αθήνα: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά

Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Κωνσταντινούπολη για την κηδεία της μητέρας του ο Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε ο Ναν και… μαρσάρει για Φενέρμπαχτσε

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις