Στην Ο2 Arena του Λονδίνου θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας τόσο το 2013,όσο και το 2014,όπως ανακοινώθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Θέλουμε με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του μπάσκετ σε μία τόσο σημαντική χώρα, όπως η Αγγλία», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, που είχε στο πλευρό του τον Ματιέ Φαν Βιν, αντιπρόεδρο της AEG Sports Group, που αποτελεί συνεργάτη της Ευρωλίγκας.

Η O2 Arena κατασκευάστηκε το 2007 κι έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών. Φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, χόκεϊ, τένις, γυμναστικής, βελάκια, πολεμικών τεχνών, αλλά και συναυλίες. Στο γήπεδο αυτό θα γίνουν οι αγώνες γυμναστικής και μπάσκετ (η τελική φάση) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαριά τιμωρία της Ευρωλίγκας σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν!

Παναθηναϊκός: Στο Globalsat VIP Lounge του Telekom Center η αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Καμπάτσο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι