Την… ψυχρολουσία της ήττας στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να βάλει στην άκρη η Μπαρτσελόνα, όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει του μικρού τελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως ο αποκλεισμός αναμένεται να κοστίσει στην ομάδα του, ωστόσο περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν περισσότερη αποφασιστικότητα, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Δεν θα είναι εύκολο, καθώς είμαστε απογοητευμένοι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσεις. Είναι επώδυνο να χάνεις και να μην είσαι ο εαυτός σου, να μην είσαι η ίδια ομάδα, η οποία απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Final 4. Μας πονάει και αυτό θα μας κοστίσει αύριο. Ο Παναθηναϊκός έχει τους δύο καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, στο πικ εν ρολ, οι οποίοι έχουν μεγάλη ικανότητα σε αυτό. Το έκαναν αυτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας χθες. Θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε την επίθεση με αποφασιστικότητα, την οποία δεν είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες ήρθαμε για να παίξουμε στον τελικό και θα δούμε πως θα σταθούμε σε αυτό το ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Όταν παίζεις σκ@@ά, δέχεσαι κριτική - Σε καλή φυσική κατάσταση ο Μόρις»

Αρνήτρια ήττας η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπασκόνια σε ιστορική ματσάρα με τρεις παρατάσεις!

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω καταλάβει την παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου»

Βγήκε αλώβητος από το τρελό ντέρμπι με τη Βίρτους και έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν

Παπανικολάου: «Ο εγωισμός μας θίχτηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι, φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο»

«Θύμισε τον Ολυμπιακό που είχαμε ξεχάσει - Σαφής η διάθεση στήριξης από τον κόσμο»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Πουπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς - Αν κάποιοι θέλουν τους παίκτες μας, τότε κάτι κάνουμε σωστά»

«Καλησπέρα στον... κανένα»: Δεν πήγε κανείς στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη μετά τη νίκη της Μονακό

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο - Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του»