Ουδέτερη στάση τηρεί ο Εζεκιέλ Λαβέτσι στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Ίντερ και στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες παρουσιάζονται πρόθυμες να δώσουν τα 31 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του Αργεντινού φορ, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι.
Οι «νερατζούρι» ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως η γαλλική ομάδα μπορεί να δώσει άμεσα τα χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
«Το μέλλον μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα», ήταν τα λόγια του διεθνούς άου στους οπαδούς της ομάδας έξω από το σπίτι του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Napolimagazine.com» και συνέχισε: «Εξαρτάται από το αν θέλουν να με αγοράσουν ή όχι. Εάν καταθέσουν προσφορά, τότε εξαρτάται από εμένα και κανέναν άλλο».
Σταύρος Καλογεράκης