Λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, οι θριαμβευτές της Κωνσταντινούπολης, παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, επισκέφθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών φιλικών στην Τουρκία, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» είχε επισκεφθεί και πάλι το Πατριαρχείο και είχαν υποσχεθεί ότι αν έφτασαν στο Final 4 θα πήγαιναν ξανά.

Και όντως το έκαναν, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντούσαν Ίβκοβιτς και παίκτες, μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ και λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα, επισκέφθηκαν ξανά το Οικουμενικό Πατριαρχείο, συνομίλησαν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και μετά από περίπου μισή ώρα έφυγαν για το αεροδρόμιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους