Το… γκρέμισμα των τειχών για να υποδεχθούν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ξεκινήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Περίπου 5.500 εξ αυτών έχουν φτάσει ήδη στα Σπάτα και με τύμπανα, φωτοβολίδες και συνθήματα έχουν μετατρέψει σε Καραϊσκάκη το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα φανούν περίπου στις 17:30 ο Ίβκοβιτς και τα «μωρά» του!

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν θα βγει από τις αφίξεις, αλλά (όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις) από την πύλη 7 των εμπορευμάτων.

Εκεί περιμένουν ήδη 5.500 φίλοι του Ολυμπιακού -οι οποίοι αυξάνονται όσο περνάει η ώρα- αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Το κλίμα είναι ήδη ενθουσιώδες (με συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και του Ίβκοβιτς και εναντίον του Παναθηναϊκού) και αναμένεται να φτάσει… ακόμα πιο κόκκινο, όταν θα φτάσει η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης λίγο μετά τις 17:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωλίγκα για τα εισιτήρια του final-4: «Όσοι επηρεάστηκαν θα ενημερωθούν σύντομα»

Τα... έσταξαν από το κέντρο του γηπέδου Χουάντσο και Βεζένκοφ

«Bouncing for Good» στην Αθήνα: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά

Παναθηναϊκός AKTOR: Στην Κωνσταντινούπολη για την κηδεία της μητέρας του ο Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε ο Ναν και… μαρσάρει για Φενέρμπαχτσε

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις