Δύο νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών. Πρόκειται για τους Χρήστο Μπέλλο και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, οι οποίοι εν όψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ που θα διεξαχθεί στη Κατερίνη (24-26/5), κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέκο Λεώνη, να ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Αμφότεροι οι αθλητές δηλώθηκαν από την ΕΟΠΕ στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) για τους επικείμενους αγώνες και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Ελλάδας που ξεκίνησε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά στο προφίλ των δύο βολεϊμπολιστών; Ο Χρήστος Μπέλλος είναι 31 ετών και αγωνίζεται ως διαγώνιος στην Κηφισιά, ενώ ο 28χρονος ακραίος, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, ξεκίνησε τη σεζόν στον Άρη αλλά "μετακόμισε" στην ρουμανική Ρεμάτ Ζαλάου με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής.
Επιμέλεια: Άρτεμις Σκορδίλη