Για το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού μέσω της λαϊκής βάσης που ετομάζει, θα ενημερώσει την Τετάρτη το μεσημέρι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο επιχειρηματίας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, ανεξαρτήτως ποσοστού, να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα του.

Το κάλεσμα είναι για τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους. Το περίεργο, βέβαια, είναι πως αύριο, στις 18:15 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα κρίσιμο για το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος και Πατέρας είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατ' ιδίαν με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να παραστούν στην ενημέρωση. Μετά την συνάντηση του Αλαφούζου με τους μικρομετόχους αναμένεται να υπάρξει και επίσημη παρουσίαση του εγχειρήματος του στα ΜΜΕ αν και μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις τα πράγματα γίνονται πιο ρευστά.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από το «διπλό» του Άρη επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Το «τσαφ» του Μορέιρα, τα πέναλτι και τα 7 γκολ στη Βοιωτία: Τα highlights του Λεβαδειακός – Βόλος

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Σιώπη, εκτός αποστολής με ΑΕΚ

Γιαννιώτας: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το περίμενα καιρό - Δεν είναι κίνητρο η 5η θέση αλλά πρέπει να γίνει»

Με Ζίνι και Περέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Με Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν και Κοντούρη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ - Καραπαπάς: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο ''αδιάφορο'' στο ποδόσφαιρο - Να κρατήσουμε την 5η θέση»

Μπράτσος: «Καλή γενικά η εικόνα μας, να πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Ακόμα και στα φιλικά πρέπει να έχει κίνητρο ο Άρης, θέλουμε την 5η θέση»