Απογοητευμένος από την σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ (2-0) εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» στάθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά και στην κούραση που υπάρχει.

«Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός, μας έβγαλε πολλές κάρτες. Δεν το ξεκινήσαμε καλά το ματς. Ίσως να φταίει και η κούρασης από την σεζόν και βγήκε τώρα στα πλέι οφ», τόνισε αρχικά ο Αποστολόπουλος και πρόσθεσε εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

«Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό σήμερα. Με τον Ατρόμητο πρέπει να πάρουμε το ματς για να μην έχουμε… ιστορίες. Να μην βγούμε δηλαδή τελευταίοι. Μετά το τέλος της σεζόν, πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πριν το ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Μαρινάκης

Γκρίνια στο Καραϊσκάκη για Ποντένσε!

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πέσει το ταβάνι του ΠΑΟΚ - Περιμένουμε την ανάστασή του»

Μπενίτεθ: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε - Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα playoffs»

Ένταση στη φυσούνα πριν το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έντονος διάλογος Κοβάτσεβιτς με Ναλιτζή

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται πουθενά - Έτσι μπλόκαρε την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ»

Χατσίδης: «Δεν μας χαροποιεί το αποτέλεσμα, έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερο»

Έντονες αποδοκιμασίες στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ντέρμπι!

Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν ιδανική πρεμιέρα - Eίμαστε δίπλα στον Ραζβάν, το έχω περάσει και εγώ αυτό»

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.