Το ότι θα τα ξαναπούν ήταν το μόνο σίγουρο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν Ντέμης Νικολαΐδης και Ανδρέας Δημητρέλος.

Στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης, πρώην και νυν πρόεδρος της ΑΕΚ συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν στην επιστροφή του πρώτου στην ΠΑΕ.

Συνεχίζοντας λοιπόν, τις ενδείξεις πως αυτή έχει δρομολογηθεί -και συμφωνώντας πως η ρευστή πολιτική κατάσταση δημιουργεί εμπόδια- ανανέωσαν το ραντεβού τους πριν την κρίσιμη Γ.Σ. της επόμενης Τετάρτης.

Η προγραμματισμένη συνάντηση των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαρούσι. Μεταβαίνοντας, λοιπόν, εκεί, ο Ανδρέας Δημητρέλος αφενός ανέλυσε στον πρώην πρόεδρο την οικονομική (και όχι μόνο) κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ. Αφετέρου, τον άκουσε να τον ενημερώνει για την πορεία των επαφών που κάνει ώστε να επιστρέψει στη διοίκηση.

Αμφότεροι συμφώνησαν, δε, πως η αβέβαιη πολιτική κατάσταση και το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα μόνιμη κυβέρνηση δημιουργεί εμπόδια και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι δεν επηρεάζει μονάχα τις επαφές του Ντέμη με οικονομικούς παράγοντες, αλλά και εκείνες που απαραιτήτως πρέπει να γίνουν με το Δημόσιο (και κυρίως την Εφορία) ώστε να επιτευχθούν οι διακανονισμοί που θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Όπως και να ‘χει και οι δυο πλευρές παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της επόμενης Τετάρτης -η οποία βάσει νόμου δεν γίνεται να αναβληθεί και από την οποία αναμένονται οριστικές εξελίξεις όσον αφορά στην επιστροφή του Ντέμη στην ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

Ρότα: «Για τέτοιες νίκες σε ντέρμπι πρέπει να δίνεις όλο σου το “είναι”»

ΑΕΚ: Κάλεσμα της Original 21 για υποδοχή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το διπλό στο Φάληρο!

Κετσετζόγλου: «Φανταστική βραδιά για την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πλέον είναι στο χέρι της»

Κοϊτά: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισα στο τέλος του αγώνα»

Χριστόγλου: «Ας πρόσεχε ο Ολυμπιακός - Ανούσιο το παιχνίδι του, έχει πλέον… Γολγοθά να ανέβει»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ - Υπάρχει χρόνος, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε δίκαιο πρωτάθλημα, αλλιώς όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης οφείλουν να αποχωρήσουν»!

TAGS: A.E.K.